החיפוש הניב 10 תוצאות
- 19:24 ,30 ינואר 2013, ד'
- פורום: קנייה ומכירה
- נושא: KATANA SWORD
- תגובות: 0
- צפיות: 1455
KATANA SWORD
למכירה חרב קטאנה ברמה גבוהה לאימוני חיתוך ואאיידו החרב מאוזנת להפליא בנויה מ פלדה 1095 בחישול דיפרנציאלי מסורתי 58-60HRC עם האמון אמיתי על ידי חיימר ולא זיוף כפי שמוכרים כאן לרוב... השחזת החרב והפוליש נעשו בצורה ידנית ולא תעשייתי עובי להב 0.8 ס"מ אורך הלהב 28.7 אינצ' אורך ה TSUKA (ידית החרב) 11 אינצ...
- 17:14 ,14 ספטמבר 2011, ד'
- פורום: פורום כניסה
- נושא: קשת
- תגובות: 8
- צפיות: 3297
Re: קשת
ישנה עוד חנות בניו יורק שעוסקת בציוד לצייד וספורט בין היתר גם
קשתות ורובי קשת
לחנות קוראים DF BROTHERS SPORT CENTER
7919-21NEW UTRECHT AV' BROOKLYN N.Y
1718-2594924
קשתות ורובי קשת
לחנות קוראים DF BROTHERS SPORT CENTER
7919-21NEW UTRECHT AV' BROOKLYN N.Y
1718-2594924
- 6:38 ,8 ספטמבר 2011, ה'
- פורום: שאלות ביחס למכס והתנהלות למול מוסדות המדינה
- נושא: מחפש לקנות קטאנה
- תגובות: 39
- צפיות: 13568
Re: מחפש לקנות קטאנה
לא כתבת מה זה טובות לתכליתן מה היו הקריטריונים לבדיקת החרבות שערך יוסי שריף יופי ? חוזק - באיזה מובן? איזון? אייכות? וכו' יוסי שריף אדם מכובד וכל קבוצת הגיל הזו שלמדו יחד את אותה אומנות לחימה אנשים מאוד מכובדים אבל עד כמה שאני יודע הוא עוסק באמונות לחימה שאין לה קשר הדוק לכל נושא עבודת חיתוך עם חרב ...
- 10:42 ,3 ספטמבר 2011, ש'
usps זה רשות הדואר האמריקאי זה פשוט ישלח לדואר ישראל וימתין לך במכס בדואר ישראל
אם יש לך את האישורים הנדרשים לשחרר את החרב מהמכס דרך USPS
המשלוח יוצא זול יותר וחוסך לך הרבה עמלות שגובות חברות השילוח
תעדכן אותנו בהתפתחויות בהמשך, איזה חרב רכשת דגם ומהיכן
אם יש לך את האישורים הנדרשים לשחרר את החרב מהמכס דרך USPS
המשלוח יוצא זול יותר וחוסך לך הרבה עמלות שגובות חברות השילוח
תעדכן אותנו בהתפתחויות בהמשך, איזה חרב רכשת דגם ומהיכן
- 19:20 ,2 ספטמבר 2011, ו'
מענין לראות את הטפסים הללו אתה יכול לנעלות תמונה של הטפסים? ישנם לא מעט יצרנים סוגים שונים של חרבות לפי סגנונות שונים עם תעלה /ללא תעלה חיפוי של הצקה (ידית אחיזה) בכותנה או במשי ועוד ועוד לא אמרת לאיזה מטרה אתה מיעד את השימוש בחרב האם זה לחיתוך (טמאשיגירי) ואיזה סוג חיתוך או לתליה על הקיר? או להיסתו...
- 0:06 ,2 ספטמבר 2011, ו'
קצת סדר בבלאגן משלוח חרב לארץ בדואר USPS יעלה לך בסביבות 100 $ ואפילו גם פחות תלוי מהייכן אתה מבצע את הרכישה החרבות הזולות של הנוי הם לא רעות אבל על תצפה ליותר מידי מה שתשלם זה מה שתקבל אייכות עבודה והרכיבים עולה בהתאם איכות הבנייה שלCHENSSES באביזרים הנילווים ללהב כגון ידית האחיזה (צקה) או הנדן (סי...
- 0:36 ,1 ספטמבר 2011, ה'
- פורום: ביקורות,מבחנים והמלצות לסכינים
- נושא: תפירת נדן
- תגובות: 14
- צפיות: 2767
Re: תפירת נדן
ראשית לשוטים יש צורך בעור מיוחד לא קשה מידי ולא רך מידי ולפעמים יש צורך בשילוב של שנייהם על מנת לקבל גמישות וחוזק נכנסת לעולם קשה לגבי הנדן התפירה היא החלק הפחות חשוב כי זה עניין אסטטי בילבד ישנם מס' שיטות לתפירה מה שחשוב זה שהעור יהיה איכותי לסכינים שלי אני משתמש לרוב בעור סוליה עור חזק ועמיד לאורך...
- 11:40 ,18 אוקטובר 2009, א'
- נושא: עושה הזמנה של חרבות
- תגובות: 16
- צפיות: 5467
ובכן, הנ"ל כתב הודעה במגמה מאוד ברורה של להרוס את המכירה, כשאין בידו סימוכין לטענותיו המגוחכות. מאחר והרבה אנשים התלוננו על בלאגן בהזמנת חרבות מחו"ל, הצעתי לקחת על עצמי את הנטל בתמורה לסכום נורא סמלי(אני לא מוכר חרבות הרוסות ב2500~) כשהסיכון כולו עלי, דבר שרבים פה לא היו עושים למען הקהילה. תרגיש חו...
- 9:22 ,17 אוקטובר 2009, ש'
. חבל שמנהלי הפורום לא חוסמים אותך על ניבול פה. לא ראוי ולא מקובל צורת ההתבטאות שלך. לעניין החרבות כנראה שאתה מאוד מושפע מאתרים בעלי עניין ואינך רואה לצערי את כול התמונה 1 הייתי מציע לך לעשות קצת שעורי בית בעניין חרבות סמוראים מודרניות שמיוצרות בסין 2 אין לי בעיה עם הלהב של החרב הבעיה שלי היא עם אי...
- 17:07 ,13 אוקטובר 2009, ג'
יבוא חרבות
ראשית טוב שיש אנשים שמוכנים להביא חרבות גם לאנשים אחרים מלבדם 2 חברת CHENESS נחשבת לתחתית של יצרני החרבות איכות העבודה שלהם גרועה מאוד בעיקר הצקה (ידית אחיזה) נשברת מהר כי מראש היא מיוצרת מעץ סדוק ויש לכך הוכחות מה גם החברה לא מכחישה את העניין שלא לדבר על צוקה איטו (עטיפת ידית האחיזה) שמתפרקת מהר מא...