החיפוש הניב 94 תוצאות
- 8:11 ,13 יוני 2012, ד'
- פורום: פורום כניסה
- נושא: Boker Rescom - חוקי?
- תגובות: 7
- צפיות: 2540
Re: Boker Rescom - חוקי?
לא עושים בעיות לRESCOM כי הוא לא נראה כלי מסוכן,אני טכנאי ולא קשור לבטחון ופשוט הסתובבתי איתה בשנים ששומרים יותר הקפידו לבדוק מהיום ועדיין היא לא הפריעה לאיש,מדובר בסה"כ על להב באורך 4 ס"מ.כמי שהולך שנים עם סכינים גדולות נראה לי שאם אתה אדם מהישוב ולא נראה מחשיד במיוחד אז אין לך מה לחשוש. סה"כ אנחנו...
- 13:37 ,9 יוני 2012, ש'
- נושא: Boker Rescom - חוקי?
- צפיות: 2540
Re: Boker Rescom - חוקי?
חגי,יש לי rescom ,הייתה על מחזיק המפתחות כמה שנים וטסה מס' פעמים עלי ללא בעיה,ועברה שומרים אינספור - מאחר ומטרתה חילוץ וקשה מאד להזיק איתה וזה ניכר לכל רואה.
יש לי אחת כזו חדשה בקופסא,אם אתה מעוניין,תשאיר מס' נייד בהודעה או במסר פרטי ונתאם.גדי
יש לי אחת כזו חדשה בקופסא,אם אתה מעוניין,תשאיר מס' נייד בהודעה או במסר פרטי ונתאם.גדי
- 10:49 ,20 אפריל 2012, ו'
- נושא: סכיני חברת ISAK
- תגובות: 11
- צפיות: 6249
Re: סכיני חברת ISAK
חבר הראה לי את הISAK RED ובדקתי אותה,אותו יום היינו בשטח יערות האורנים באזור ירושלים: א. הוא עובד עם הימ"מ,ואמר שלידיעתו הם עשו קנייה מרוכזת של סכינים מחברה זו (לא שאלתי איזה דגם). ב. הסכין רחבה וחזקה , מסיבית ויציבה,יושבת טוב ביד ,יש לה חוד והשחזה טובה . ג. היא כ ב ד ה - שוקלת כפול מסכינים דומות של...
- 19:59 ,22 מרץ 2012, ה'
- פורום: ביקורות,מבחנים והמלצות לסכינים
- נושא: סכין שטח/השרדות
- תגובות: 22
- צפיות: 5873
Re: סכין שטח/השרדות
אכן הגעתי למסקנות דומות,רק שלצערי אני מבין לאט:עברו מעל 15 שנה מהטיול הארוך שלי בדר' אמריקה עד שהצלחתי להבין מה שכבר גילית בטיול הראשון - שימושיות קודמת לגנדרנות. אחדד נק' אחת : לדעתי בטבע פראי השילוב סכין+מסור קצת ערכי יותר ממולטי טול, כי יש פחות שימוש לפלייר ולמברגים לדוג' ויותר חשוב להב קצת יותר ...
- 23:16 ,21 מרץ 2012, ד'
- נושא: סכין שטח/השרדות
- תגובות: 22
- צפיות: 5873
Re: סכין שטח/השרדות
לדעתי הפורום מאגד אנשים שנהנים ויכולים לדבר על סכינים ברצף, על כל מימד בתחום וגם במחזוריות. הטיעון האישי שלי לטיפוח השאלה הנדושה הוא שמאז הפעם האחרונה שחשבתי על זה עשיתי עוד ימים רבים של טיולים - ניסיון נוסף שנצבר בשימוש בסכינים. אני חובב לדרמן מושבע ובהרבה מצבים בעבודה או במילואים הסתדרתי כ"כ טוב ע...
- 22:10 ,12 פברואר 2012, א'
- נושא: Off Topic- דיג.
- תגובות: 18
- צפיות: 2600
Re: Off Topic- דיג.
יום מדהים בצפון היפה ודייג מקצועי ביותר,כל הכבוד!
אבל בתכל'ס הדבר הכי יפה בתמונות זה האינדורה 3 !! פשוט קלאסיקה.
אבל בתכל'ס הדבר הכי יפה בתמונות זה האינדורה 3 !! פשוט קלאסיקה.
- 21:11 ,20 אוקטובר 2011, ה'
- נושא: המלצה לשני כלים
- תגובות: 28
- צפיות: 5211
Re: המלצה לשני כלים
1. סכין קטנה - אני הולך על האופציות החוקיות של אולר ללא נעילה:ספיידרקו UKPK הזולה יחסית ,אופינל 5 שעולה מעט ושווה המון ,עם הזמן למדתי שאופינל מעולה ליום-יום וטיולים בכל הגדלים(ותודה לתומר מור). 2. סכין לעבודה יעודית -יש פה מומחים רציניים שכבר כתבו על מזמרה : פעם מצאתי, (בחיי שמצאתי) זרוקה בשטח מזמרה...
- 22:04 ,19 ספטמבר 2011, ב'
- פורום: פורום המומחים
- נושא: הסרת ציפוי אפוקסי מהלהב
- תגובות: 19
- צפיות: 3448
Re: הסרת ציפוי אפוקסי מהלהב
שיפצתי מעקה באיזה מרפסת והשתמשתי במסיר צבע של חברת המרייט:חומר חזק מאוד שאחרי מריחה מכובדת וקצת זמן המתנה הצליח לגרום לשש-שבע שכבות צבע להשתחרר ולהתקלף מהברזל.שווה לנסות.
*לא לשכוח כפפות,וגם משקפיים כשאתה מבריש את החומר.
*לא לשכוח כפפות,וגם משקפיים כשאתה מבריש את החומר.
- 8:00 ,26 יולי 2011, ג'
- נושא: muela ORIX
- צפיות: 3528
השחזה
רוב המוצרים של סמית'ס עושים את העבודה היטב והם זולים. יש לי את המשחיז ששלומי העלה את תמונתו - המוט עשה עבודה טובה על ספיידרקו דרגון פליי משוננת,אבל חייבים לעבור אח"כ עם מוטות עדינים יותר.ניתן גם לעבור עם המוט על להב חלק במקרים שצריך לתקן פגיעה בלהב. החריצים משחיזים ברמה טובה מאד ,השתמשתי בעיקר עם המ...
- 23:49 ,19 יולי 2011, ג'
- נושא: בקשר ל8Cr13MoV
- תגובות: 3
- צפיות: 1231
Re: בקשר ל8Cr13MoV
יש לי שני אולרים של בירד (המותג הסיני של ספיידרקו) עם להבים מפלדה זו (אחד עם שני להבים).בינתיים אני מרוצה - הלהב החלק הושחז יפה מאוד ולעיתים דורש רק חידוד קל לשיפור,בלהב משונן התוצאה לא מתקרבת לחדות השינון (בספיידרקו) למשל אבל מנגד עמידה למדי. חלודה - משימוש רגיל ומהלחות ליד הים היא לא החלידה, אבל א...
- 23:33 ,19 יולי 2011, ג'
- נושא: muela ORIX
- צפיות: 3528
Re: muela ORIX
מזל טוב! לא סתם ארוסה אלא כבר מוכיחה שהיא יודעת מה הדבר הכי חשוב לקנות בחו"ל. העיצוב מזכיר לי שני פולדרים משובחים שקניתי בספרד (של חברת אייטור),לספרדים חנויות סכינים רציניות המכילות אלפי סכינים ומרביתן מתוצרת מקומית.לרוב הסכינים שבחנתי מספרד הפלדה יחסית גמישה - עומדת בכבוד בעבודה קשה אך יש לחדד לעית...
- 22:39 ,17 יולי 2011, א'
- נושא: חברת TEKUT
- תגובות: 5
- צפיות: 1237
משקל
בדקתי מול הKA-BAR הטנטו הקצרה שהראת לי פעם:הלהב בKA BAR ארוך יותר בכמעט ס"מ וחצי ומשקלו 182 גרם לעומת 292 גרם בTEKUT .מצד אחד זה לא באמת כבד,מצד שני בפער ביניהם נכנסת עוד SPYDERCO ENDURA...
- 17:35 ,3 יוני 2011, ו'
- נושא: "הגנה עצמית" ואחזקת סכין
- תגובות: 79
- צפיות: 39275
מאבקה של משטרת ישראל בתופעת האלימות
יש אנשים:כבר בגן הם לוקחים בכוח ונושכים, ומרביצים.ויש אנשים:אף פעם לא הלך מכות, אף פעם. אז אתמול שוטרי מ"י, במסגרת מלחמתם בשליחים וברוכבי קטנועים בכלל מתמקמים בפינת רח' סלמה ושוקן בת"א ,ובשעה 1330 ניגשים לחבר מהסוג הרגוע, הם בודקים את רישיונותיו (הכל תקין) ואז במקום לשחררו השוטר שואל אם יש לו סכין (...
- 23:32 ,15 מאי 2011, א'
- נושא: מחפש סכין לפתיחת ארגזים (הרבה נייר דבק וחלק דרך ארגזים ועוד)
- תגובות: 9
- צפיות: 2211
Re: מחפש סכין לפתיחת ארגזים (הרבה נייר דבק וחלק דרך ארגזים ו
בתור חובב ליידי באג מושבע אני חושב שזה קודם כל עניין אישי של מה אני מוכן לסחוב כל היום ומידת ההתאמה למשימה, סכינים קטנות אני אוהב משוננות כי זה מה שמעניק להן יתרון על אף קוטנן,אם הקצה חלק זה די מספיק למלאכות העדינות, למשל הליידי באג החצי משוננת כמו של שלומי היא פחות מוצלחת דווקא בגלל השילוב, בסכין כ...
- 23:23 ,1 מאי 2011, א'
- נושא: נחושתית הקוצים וspayderco native
- תגובות: 5
- צפיות: 3382
Re: נחושתית הקוצים וspayderco native
קודם כל תודה לשלומי שמכיוון שהוא רצה נייטיב אחת לטיולים אז הבנתי שגם אני צריך להפשיר ניייטיב מהאוסף לשימוש בשטח.הדגם עם להב הCPM S30V הוא אולי הספיידרקו המוצלח ביותר מבחינה ארגונומית, למרות שבמצב מקופל האולר אפילו יותר קטן מדליקה 4 :סגור 10 ס"מ, הלהב 80 מ"מ סה"כ, אורך החורפה 67 מ"מ, והיא מאפשרת לבצע...
- 8:49 ,27 אפריל 2011, ד'
- פורום: קנייה ומכירה
- נושא: למכירה ספיידרקו
- צפיות: 2061
למכירה ספיידרקו דליקה 4 zdp-189
למכירה ספיידרקו דליקה 4,להב חלק מפלדת ZDP-189 ,חדש בקופסא. הידית מFRN בצבע ירוק.הסכין מאוספי הפרטי,ללא שימוש כלל. מצורף קישור לקטלוג ספיידרקו ,שימו לב שבניגוד לתמונה כיום מיוצר רק הדגם בעל הלהב החלק. http://www.spyderco.com/catalog/details.php?product=285 מחיר 360 ש"ח. המכירה לבני גיל 18 שנים ומעלה ...
- 8:28 ,26 מרץ 2011, ש'
- פורום: שאלות ביחס למכס והתנהלות למול מוסדות המדינה
- נושא: בקשה לבעלי האתר
- תגובות: 21
- צפיות: 2676
Re: בקשה לבעלי האתר
בעיות טכניות : 1. כרגע אין אייקון לחזרה לדף הבית מהפורום, אלא רק אייקון לחזרה לדף הראשי של הפורומים. למשל: קראתי בהודעה על סכיני מורה, ואני רוצה להגיע לחנות, אך אין לי אפשרות-ניווט מהירה דרך דף הבית. 2. כשאני לוחץ על "פורום קניה ומכירה" מתקבלת חלונית בה אני נדרש לסיסמא על מנת להכנס לפורום זה. בעיית ...
- 14:10 ,23 מרץ 2011, ד'
- נושא: ..
- תגובות: 20
- צפיות: 3082
Re: סוג הפלדה הטובה ביותר לסכינים
לדין : לבניית סכין יש להתחיל קודם בשלב התכנון , ולאסוף מידע ולהחליט לגבי המון שאלות, למשל כמו:מה התקציב, מה השימוש הרצוי (מטבח,ים,מחנאות,צייד וכו')מה אורך הלהב ומה אורך הידית, מה המשקל הרצוי, מה צורת הלהב, מה צורת החוד, איזה השחזה (זוית,רמת גימור וכו') ועוד ועוד ועוד, ואם תחפור בפורום תבין שיש המון...
- 21:45 ,17 פברואר 2011, ה'
- נושא: קנייה|סכין קומנדו שעונה על כמה דרישות.
- תגובות: 14
- צפיות: 5555
Re: קנייה|סכין קומנדו שעונה על כמה דרישות.
לאחינו המתגייס : ביחידה שאני הייתי בה ,וזה לא מתקרב בכלל לה-יחידה כמו שייתכן שהחבר'ה של רעי היו,חתמנו על סכין פלסים מצויינת ,שדומה מאד לקא-בר ולדעתי לא השתמשתי בה יותר מדי ,ולכן איך שהיינו אדונים לאפודנו החזרנו אותה על תקן משקל מיותר,אז גם חתמנו על לדרמן שזה כמעט הדבר השימושי ביותר בעולם,לדעתי בכל י...
- 20:58 ,17 פברואר 2011, ה'
- נושא: שירשור החנויות והמוזיאונים הגדול
- תגובות: 45
- צפיות: 12383
איטליה - מילנו
למי שמגיע למילנו אני ממליץ בחום על ביקור בחנות האלגנטית של G.לורנצי ברחוב מונטה נפוליאונה מס' 9 .מבחר אדיר של סכינים יפיפיות ,חוויה אמיתית,שירות נהדר של מוכרים אוהבי סכינים . מבחינת המחירים זה תלוי :יקר ,את זה הבנתי ממה שאני מכיר(ספיידרקו,CRKT,קולד סטיל). א ב ל - זה המקום למצוא יצירות של ממש וגם סכי...
- 10:25 ,30 ינואר 2011, א'
- נושא: spyderco uk pen knife
- צפיות: 3680
Re: spyderco uk pen knife
אני לא עורך-דין- סה"כ הUK חוקי ,השאלה היא :איפה? א. הUK עונה על הגדרת החוק לאולר : אורך הלהב פחות מ10 ס"מ וללא נעילה ההופכת אותו לקבוע. ב. מי שנושא אולר לא צריך להוכיח החזקה כשרה אלא התביעה צריכה להוכיח החזקה לא-כשרה. ג. במסמך שעומר צירף בנושא (והוא עו"ד) יש סעיף קטן המציין כי החזקת אולר תהיה כשרה ח...
- 12:15 ,26 ינואר 2011, ד'
- נושא: השוואה בין לדרמנים
- צפיות: 7201
Re: השוואה בין לדרמנים
לגבי הויקטורינוקס : מניסיוני כלי לשוויצרים - עבדו אצלי כ15 אולרים וכלים רב-שימושיים שלהם ,כלים איכותיים וקלים ,אבל הלהבים נשברים ולא פעם,וההשחזה הראשונית שלהם ממש עדינה (לפחות קל להשחיז) ,הרבה פעמים גיליתי שהמברגים לא ממש מתאימים לעבודה עם ברגים...בכל מקרה החברה רצינית ויש אחריות טובה. בתחרות עם לדר...
- 15:11 ,13 ינואר 2011, ה'
- נושא: השוואה בין לדרמנים
- צפיות: 7201
השוואה בין לדרמנים
תיקון קטן להבדלים שסקר יובל, ע"פ אתר חברת לדרמן: הלהב החלק ב Wave עשוי פלדת 420HC והלהב החלק בצ'ארג' TTI עשוי S30V. הלהב החלק בדגמי צ'ארג' AL וALX עשוי 154CM. לפלדות יש פה מומחים, אני אספר שקניתי לאחי לדרמן וויב כשהתגייס ב2002 ועד היום כולל שרות קרבי, טיול ארוך בחו"ל, מילואים ועבודה יומיומית, והכלי ...
- 9:22 ,7 ינואר 2011, ו'
- פורום: פורום היוצרים
- נושא: הצעה לתחרות קטנה בין החברה בפורום
- תגובות: 12
- צפיות: 2640
Re: הצעה לתחרות קטנה בין החברה בפורום
תחרות עיצוב - רעיון מעולה. אהבתי את נושא ההתמקדות בסכינים ליעוד מסויים שהציע יובל, אחרת המעצב מוציא המון אנרגיות על פיתוח הקונספט. והנושא עליו הייתי ממליץ הוא סכיני חילוץ והצלה. אפשר להרחיב את זה לכלי חילוץ בכלל וממש לראות פה פטנטים יפים. ולגבי עיצוב המרחב בא"י - אני ממליץ על http://www.colt.com/mil...
- 9:13 ,7 ינואר 2011, ו'
- נושא: ספיידרקו native
- צפיות: 2864
Re: ספיידרקו native
שלחתי מסר בהודעה פרטית,צור קשר.
- 19:49 ,11 דצמבר 2010, ש'
Re: ספיידרקו native
שלחתי מסר בהודעה פרטית.
- 15:02 ,1 דצמבר 2010, ד'
- צפיות: 2061
למכירה ספיידרקו
הקפצה.
- 14:59 ,1 דצמבר 2010, ד'
ספיידרקו native
הקפצה.עדיין למכירה.
- 15:29 ,15 אוגוסט 2010, א'
- נושא: סכין קפיצית לעבודה
- תגובות: 11
- צפיות: 3627
Re: סכין קפיצית לעבודה
א. בנעוריי עבדתי הרבה עם קפיצית שיוצאת מלפנים ,הידית כבדה למדי,המנגנון אמין ובעל אבטחה מפתיחת טעות בכיס,הלהב מזכיר בצורתו ויכולתו להב של ויקטורינוקס בגודל בינוני,אמנם חד ונוח לעבודה אבל : צריך לחדד כל שבוע ,דק וחלש ובעל נטיה לשברים ופגיעות מחומרים קשים. ב. מחזק את מה שנכתב לגבי סטילטו איטלקיים שנפתח...
- 12:28 ,4 יולי 2010, א'
- נושא: חנות המשומשים ריקה... אולי זה רומז משהו למפעילי האתר?
- צפיות: 3666
תשלום מדורג
הצעות : א. האתר יהיה פתוח ללא תשלום לכל אדם סקרן. ב. פורום קניה ומכירה יהיה פתוח לצפיה ורכישה בחינם. ג. מוכרים : פעם ראשונה חינם ,מעבר לכך ישלמו עמלה של נגיד 10% . ד. סוחרים : יוגדרו ע"פ התקנון הנהלת האתר לפי X מכירות בתקופת זמן מסוימת. את המחיר ניתן לקבוע במס' מדרגות תשלום:לדוג' -מסחר רגיל 12.5% ,ב...
- 13:18 ,2 יולי 2010, ו'
- נושא: חנות המשומשים ריקה... אולי זה רומז משהו למפעילי האתר?
- צפיות: 3666
קצת חשבון
לדעתי להנהלת האתר זכות להחליט בענייני המכירות - הרעיון של חנות באתר יכול לעזור בתחזוקה השוטפת, רעיון יפה. אם ניתן - ממליץ לא לקשור את נושא המסחר בחנות לענייני יד שנייה. מסכים לדברי החברים שמעלה. העובדות : ברשותי אוסף ספיידרקו גדול ,עם הזמן יש בידי כיום 4 סכינים שאני מעוניין למכור ע"מ להשיג דגמים חדש...
- 22:40 ,27 יוני 2010, א'
- נושא: הבליסונג הכי נפוץ בעולם הופך לפריט-אספנים
- צפיות: 2578
חיפוש באתר הרשמי של HK
באתר הקלר ניתן לראות את הסכינים שיוצרו בשיתוף עם בנצ'מייד ,לתשומת לבכם הם מפנים לכתובת של האתר של BM :
http://us.hkwebshop.com/HKWeb/frameContent/10050
http://us.hkwebshop.com/HKWeb/frameContent/10050
- 22:59 ,20 יוני 2010, א'
- נושא: מחפש קישור למבחן השריית סכינים במי ים, הופיע פה פעם
- תגובות: 1
- צפיות: 1012
spyderco salt
כשאנחנו כבר עמוק בעונת הים אני מזכיר שהספיידרקו סולט 1 של אבי כבר מושרית שנתיים במי ים ,ללא כתם,וסולט סייבר שנתתי לחבר לוחם בשייטת כבר עושה מילואים .נכון שלדעתי בשימוש יומיומי של חיתוך חבלים,אזיקונים,קרטונים, סלמי אני מעדיף את הדליקה ZDP-189 שלי אבל לשימוש בספורט ימי נראה לי שH1 היא פלדה מתאימה מאוד.
- 5:37 ,26 מאי 2010, ד'
- נושא: spyderco delica 4 מושחרת וSALT 1
- תגובות: 6
- צפיות: 2380
- 8:59 ,3 מאי 2010, ב'
- נושא: Industrial Design Research
- תגובות: 14
- צפיות: 3083
Re: Industrial Design Research
טוב ,יפה לראות שדייג רציני תופס כמובן מאליו את הספיידרקו סולט 1 שלו .אבל ,אחת הבעיות שהיו לנו בדיג לסוגיו ,זה שהכל מחליד ומתלכלך וחלק חשוב בנושא ציוד היה ניקוי ושימון. אבי ייצר במהלך השנים מספר פתרונות לרוב ע"ב נירוסטה(אם אמצא אשלח תמונות),שהחליפו חלקים בציוד שהחלידו - לכן לדעתי חשוב שפתרונות בתחום ...
- 16:42 ,30 אפריל 2010, ו'
ספיידרקו native
המודעה עודכנה.
- 8:29 ,24 אפריל 2010, ש'
Re: spyderco endura 4
עודכן
- 14:13 ,13 אפריל 2010, ג'
- נושא: KA-BAR וסכיני טאנטו-בקשה לייעוץ\המלצה
- תגובות: 12
- צפיות: 4187
Re: KA-BAR וסכיני טאנטו-בקשה לייעוץ\המלצה
בודו - האם התכוונת לטנטו של ספיידרקו? עיצב bob lum ,אחת הסכינים המדהימות בעיני,אינה מיוצרת כיום אך עם קצת מאמץ ניתן להשיג במחיר זעום של 350$ בערך- לא בתקציב של הKA-BAR בכל מקרה. מעיין - לדעתי הKA-BAR מעט גסה מבחינת חומרים וגמר (הטאץ' הסיני?) ,בתכל'ס נראה לי שמדובר על הסכין פלסים השחורה שלהם שיש להרב...
- 12:25 ,18 מרץ 2010, ה'
עדכון
המודעה עודכנה.
- 21:10 ,4 מרץ 2010, ה'
- 0:22 ,18 פברואר 2010, ה'
- נושא: המלצה לסכין מתקפלת קשוחה
- תגובות: 31
- צפיות: 8633
spyderco militery
סכין חזקה..?? יותר חשוב יד מיומנת.לדעתי אם PESEL נותן עצה ,כדאי לשמוע. אני מציע גם להתייחס לספיידרקו מיליטרי.מתקפלת רצינית שהפלדה שלה אהובה עלי. http://www.spyderco.com/catalog/details.php?product=19 מניסיון אני יכול להגיד שהספיידרקו אנדורה 4 -עם הלוחיות מתכת בידית(מתחת לFRN ) היא סכין די חזקה. לא י...
- 6:16 ,15 פברואר 2010, ב'
- צפיות: 921
עדכון מודעה
המודעה עודכנה.
- 0:19 ,6 פברואר 2010, ש'
- נושא: סכין משור השרדותי
- צפיות: 2365
ללא ידית?!
למתפרץ לדלת פתוחה אומרים ברוך הבא.בשבוע האחרון התעסקתי בעניין דומה ,הגיעה אלי מסורית של לדרמן סופר טול שפורק ונראה מעניין לייצר כלי על בסיסו:להשחיז את גב הלהב,לשלב עם מסור מתכת,לחדד את הקצה וכו' ,הגעתי למסקנה שטרם השקעה כדאי לפתח את נושא הידית כי למרות שמדובר במסור טוב- ללא ידית מינימלית יעילותו יור...
- 10:39 ,3 פברואר 2010, ד'
- נושא: לגבי nimravus cub ii BK147 - שינוי כיוון או רכישה
- תגובות: 13
- צפיות: 5673
Re: לגבי nimravus cub ii BK147 - שינוי כיוון או רכישה
שלחתי לך מסר פרטי.
- 0:44 ,3 פברואר 2010, ד'
- נושא: למכירה spyderco delica 4
- תגובות: 8
- צפיות: 4871
מושחרת spyderco delica 4
המודעה עודכנה.
- 11:11 ,31 ינואר 2010, א'
- נושא: A Folding Axe Designed by Me
- תגובות: 15
- צפיות: 4132
עבודה יפה!
קודם כל ברכות - רמת תכנון וגימור גבוהות,משדר מוצר קיים ויוקרתי. בגלל שאני לא ממש איש היי-טק אז עם גרזנים עבדתי לא פעם ,הארות: 1. ראיתי לא פעם ראשי גרזן מתעופפים מכל מיני סיבות ,כולל גזירת ברגי חיבור ,הייתי מציע לשלב ציר מרכזי מסיבי שבכל מקרה ימנע ניתוק הראש מהידית. 2. החלק האחורי של גרזן רחב לצורך ש...
- 23:14 ,29 ינואר 2010, ו'
- נושא: למכירה spyderco delica 4
- תגובות: 8
- צפיות: 4871
- 23:55 ,20 ינואר 2010, ד'
ספיידרקו native
עודכן
- 9:49 ,13 ינואר 2010, ד'
- נושא: ספיידרקו LADYBUG HAWKBILL
- צפיות: 965
הקפצה
יש לציין שמדובר ב18 גרם - ועוצמת חיתוך גדולה בהרבה מגודלו .מושלם למחזיק מפתחות.
- 1:06 ,11 ינואר 2010, ב'
- נושא: ספיידרקו LADYBUG HAWKBILL
- צפיות: 965
ספיידרקו LADYBUG HAWKBILL
פריט חדש בסדרת LADYBUG ,בעל להב משונן מעוקל מפלדת VG-10 .
http://www.spyderco.com/catalog/details.php?product=441
מחיר 160 ש"ח.
מכירה מעל גיל 18 בלבד.
כל המעוניין צור קשר במסר פרטי.
http://www.spyderco.com/catalog/details.php?product=441
מחיר 160 ש"ח.
מכירה מעל גיל 18 בלבד.
כל המעוניין צור קשר במסר פרטי.