WIP סכין חדשה
Re: WIP סכין חדשה
אפשר מידות?
נראה לי כדאי להוריד עוד את עובי החורפה עד ל 0.4 מילימטר (כרגע זה נראה כמו מילימטר וחצי בערך)
נראה לי כדאי להוריד עוד את עובי החורפה עד ל 0.4 מילימטר (כרגע זה נראה כמו מילימטר וחצי בערך)
אחלה עיצוב, קווים ממש זורמים.
איפה השלייף שלך?
אומנם מדובר רק בשלבים הראשונים של העשיה שלה אבל זה נראה טוב, אני סקרן לראות אותה גמורה, יש רעיונות לידית?
עם אתה מוציא גריינד כמו שצריך עץ מוספג לידית עליי, הולך?
איפה השלייף שלך?
אומנם מדובר רק בשלבים הראשונים של העשיה שלה אבל זה נראה טוב, אני סקרן לראות אותה גמורה, יש רעיונות לידית?
עם אתה מוציא גריינד כמו שצריך עץ מוספג לידית עליי, הולך?

איזה כיף לראות,
תכנון מסודר, עיצוב יפה,
אני מסכים עם גיא לגבי השימוש היצירתי בדיסק, הבאת כאן יופי של רעיון, אני מלא הערכה. האם נכון לומר שהגריינד הוא hollow?
לגבי עובי לפני חיסום, אני משאיר יותר מחצי מ"מ - 0.6-0.7 אני משתדל להימנע מעיוות S בחורפה, עיוותים כאלו די קשים ליישור ומועדים לשבירה, המוטו שלי הוא להשאיר יותר עבה לפני החיסום.
מה שתחליט, נראה שיש לך עוד הרבה להוריד.
מומלץ לקדוח לפני החיסום.
לרשותי עומד שלייף כך שהעבודה על להב אחרי החיסום לא ממש קשה. תזכור שאחרי החיסום (ושחרור מאמצים) אתה כבר לא רוצה לחמם את הפלדה אז אולי השימוש בדיסק ידרוש מחשבה נוספת, יכולת קירור מידית ע"י שפיכת מים אחרי מעבר עדין אחד או שניים וכד'.
מה חשבת לעשות עם השאריות של O1?
מידות?
איך חשבת לעשות את הידית?
איך אתה משרטט? תוכנה?
תכנון מסודר, עיצוב יפה,
אני מסכים עם גיא לגבי השימוש היצירתי בדיסק, הבאת כאן יופי של רעיון, אני מלא הערכה. האם נכון לומר שהגריינד הוא hollow?
לגבי עובי לפני חיסום, אני משאיר יותר מחצי מ"מ - 0.6-0.7 אני משתדל להימנע מעיוות S בחורפה, עיוותים כאלו די קשים ליישור ומועדים לשבירה, המוטו שלי הוא להשאיר יותר עבה לפני החיסום.
מה שתחליט, נראה שיש לך עוד הרבה להוריד.
מומלץ לקדוח לפני החיסום.
לרשותי עומד שלייף כך שהעבודה על להב אחרי החיסום לא ממש קשה. תזכור שאחרי החיסום (ושחרור מאמצים) אתה כבר לא רוצה לחמם את הפלדה אז אולי השימוש בדיסק ידרוש מחשבה נוספת, יכולת קירור מידית ע"י שפיכת מים אחרי מעבר עדין אחד או שניים וכד'.
מה חשבת לעשות עם השאריות של O1?
מידות?
איך חשבת לעשות את הידית?
איך אתה משרטט? תוכנה?
"החיים הם כמו אבן משחזת. אתה לבדך קובע אם הם ישפשפו אותך או ילטשו אותך."
יונתן, אבדוק מה המידות בקרוב ואכתוב את המידות
קודם כל תודה רבה על התגובות, לי אין רעיון לידית, אני מאוד אשמח לעץ, נחכה וסיום הגרינד ונראה מה יצא
השלייף שלי אי שם בגג, ללא סרטים
sprite2k תודה רבה
IP הגריד אינו hollow גרינד רגיל (אם אני לא טועה FLAT)
מה שעשיתי עם השאריות פלדה זה המעצור לגרינד כמו שניתן לראות למעלה בתמונה
עדיין לא חשבתי איך נעשה את הידית, כמו שנאמר פה אם הגרינד יצא טוב, כנראה שהידית תיהיה מעץ של לרמן
ולגבי השרטוט, כן אני משתמש בפוטשופ
קודם כל תודה רבה על התגובות, לי אין רעיון לידית, אני מאוד אשמח לעץ, נחכה וסיום הגרינד ונראה מה יצא

השלייף שלי אי שם בגג, ללא סרטים
sprite2k תודה רבה

IP הגריד אינו hollow גרינד רגיל (אם אני לא טועה FLAT)
מה שעשיתי עם השאריות פלדה זה המעצור לגרינד כמו שניתן לראות למעלה בתמונה
עדיין לא חשבתי איך נעשה את הידית, כמו שנאמר פה אם הגרינד יצא טוב, כנראה שהידית תיהיה מעץ של לרמן

ולגבי השרטוט, כן אני משתמש בפוטשופ
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד