Narsil - Sword of Isildur
למי שלא בעניינים.
נרסיל היא חרבו האגדית של אלנדיל מנומנור, אבי איסילדור ואנריון. חרב זו היא החרב שקטעה את אצבעו של סאורון ונשברה בידיו. פשר השם באלפית נעלה: 'שמש וירח'.
http://lotr.wikia.com/wiki/Narsil

נשברה
לאחר חיסום להב קיבל עיוות קל, בצעתי הרפיה וניסיתי לישר ע"י קיפוף שלוש נקודות במלחציים.
אחרי שעתיים שהלהב היה במלחציים נשבר בקול ניפוץ אדיר. FUCK!!!!!!

נרסיל היא חרבו האגדית של אלנדיל מנומנור, אבי איסילדור ואנריון. חרב זו היא החרב שקטעה את אצבעו של סאורון ונשברה בידיו. פשר השם באלפית נעלה: 'שמש וירח'.
http://lotr.wikia.com/wiki/Narsil

נשברה

לאחר חיסום להב קיבל עיוות קל, בצעתי הרפיה וניסיתי לישר ע"י קיפוף שלוש נקודות במלחציים.
אחרי שעתיים שהלהב היה במלחציים נשבר בקול ניפוץ אדיר. FUCK!!!!!!

Re: Narsil - Sword of Isildur
הרבה זמן לא שמענו ממך..
תמונות כואבות לעיניים. נקווה לטוב
ללא קשר לשבר-נראה מדהים
ללא קשר לשבר-נראה מדהים
בגלל זה אני עושה בולסטר רק אחרי החיסום. כך שאם משהו נדפק אני חוסך עבודה.
אני מנסה ליישר את הלהב שלי שהתעקם, אבל ללא הרבה הצלחה. כמה מילים ברוסית יש לי להגיד על זה, אתה לא מתאר לעצמך..
אני מנסה ליישר את הלהב שלי שהתעקם, אבל ללא הרבה הצלחה. כמה מילים ברוסית יש לי להגיד על זה, אתה לא מתאר לעצמך..
תודה.orcorly כתב:הרבה זמן לא שמענו ממך..
ללא קשר לשבר-נראה מדהים
לא שמעו ממני כי עשיתי כמה עבודות בהזמנה בלי אפשרות לפרסם.
זה היה צריך להגיע לתערוכה של פישמן בעוד 3 שבועות, אפילו בולסטר היה מוכן.

FUCK FUCK FUCK
ניק, נראה לי שאני אמסגר אותו, בכל זאת להב ראשונה שנשברת....
פסל
משתתף בצערך
עם זאת החרב תוקנה על ידי האלפים וחושלה מחדש על ידי שימוש בקסם תוך קבלת שם שם חדש
נראה שיש צורך בקסם חוזר כדי לתקן במקרה הזה ....
עבודה יפה, פלדת קפיצים?
משתתף בצערך
עם זאת החרב תוקנה על ידי האלפים וחושלה מחדש על ידי שימוש בקסם תוך קבלת שם שם חדש
נראה שיש צורך בקסם חוזר כדי לתקן במקרה הזה ....
עבודה יפה, פלדת קפיצים?
עומר יעבץ
מנהל האתר
"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.
מנהל האתר
"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.
הייתי משלם סכום נכבד כדי לראות את הפנים של דימה באותו הרגע.
חושב שאמרתי כברNik88 כתב:הייתי משלם סכום נכבד כדי לראות את הפנים של דימה באותו הרגע.
אתה איש טוב ועם הרבה חמלה

עומר יעבץ
מנהל האתר
מנהל האתר
לא קשור לחמלה. חיסמנו יחד, והלהב שלי התעקם גם. בעצם הלהב שלי התעקם לפני הלהב של דימה, אז אני מתאר לעצמי שהפנים שלי היו דומות לאלה של דימה ברגע השבירה..
ואת הלהב שלי אני לא מצליח ליישר, גם בשיטת 3 נקודות. ראבק..
ואת הלהב שלי אני לא מצליח ליישר, גם בשיטת 3 נקודות. ראבק..
איזו מתכת השתמשתם?
חיסום בשמן?
חיסום בשמן?
עומר יעבץ
מנהל האתר
מנהל האתר
זה בדיוק העניין, אצלי O1 כרגיל, אצל דימה O1. 440C חוסמה בשמן, 440C במים. חומם בשני תנורים שונים, בטמפרטורות שונות, שניהם הלכו קאפוט. מה שמוזר, שחיסמתי עוד שני להבים והם יצאו יותר טוב..
אכן מוזר
עם זאת 440 לא נראה לי מתאים לחרב
עדיף פלדת קרבון
לחסם מקסימום ל-54
עם זאת 440 לא נראה לי מתאים לחרב
עדיף פלדת קרבון
לחסם מקסימום ל-54
עומר יעבץ
מנהל האתר
מנהל האתר
היום עשיתי אנליזה של שרידים.
גורמים לדפורמציה (עיוות) בזמן חיסום: גאומטריה מסובכת מגדילה סיכויים למאמצי מתיחה/לחיצה לא זהים.
הלהב לא הייתה סימטרית ב100%, הGROVES (חריצים? ) שעוברים באמצע להב לא בדיוק התלכדו. נראה בפרופיל השבר רק לאחר השבירה.
החיסום יצאה טוב: גרעינים קטנים + שבר פריך לחלוטין. הייתי מהמר על 56-58RC לאחר הרפיה.
גורמים לדפורמציה (עיוות) בזמן חיסום: גאומטריה מסובכת מגדילה סיכויים למאמצי מתיחה/לחיצה לא זהים.
הלהב לא הייתה סימטרית ב100%, הGROVES (חריצים? ) שעוברים באמצע להב לא בדיוק התלכדו. נראה בפרופיל השבר רק לאחר השבירה.
החיסום יצאה טוב: גרעינים קטנים + שבר פריך לחלוטין. הייתי מהמר על 56-58RC לאחר הרפיה.
מצער לראות את הדבר הזה, ראיתי את הלהב שלם במפגש בשבת והוא היה נראה מצוין. כואב אבל shit happens, מתי נראה חדש ???
עדיף כלב חבר, מאשר חבר כלב.
איכשהו ידעתי שתסחוב אותו למיקרוסקופ.. או שאתה צפוי, או שאני הייתי עושה את זה גם, אם הייתי במקומך..
פאק.
פאק פאק פאק.
פאק.
פשוט פאק.
פאקינג פאק.
פאאאאאאאאקקקקקקק...
טוב, 3.5 ס''מ עדיף על כלום.
[לינק פגום]
שיטת יישור בשלוש נקודות מסתברת כמעפנה להחריד. הדבר המוזר הוא שאת הלהב יישרתי כמעט לחלוטין. נסתרות הן דרכי הפלדה.
פאק פאק פאק.
פאק.
פשוט פאק.
פאקינג פאק.
פאאאאאאאאקקקקקקק...
טוב, 3.5 ס''מ עדיף על כלום.
[לינק פגום]
שיטת יישור בשלוש נקודות מסתברת כמעפנה להחריד. הדבר המוזר הוא שאת הלהב יישרתי כמעט לחלוטין. נסתרות הן דרכי הפלדה.
אני משתתף בצערך פסל,לומדים מכל טעות, אני בטוח שאתה כבר יודע את זה,
"knife makers don't make mistakes, they make smaller knives"
הלהב נראה מצויין, אני אשמח גם לקבל עוד מידע, הוא נעשה בהשחזה בלבד (סטוק רימובל) או שיש גם נפחות?
בכל מקרה סחטיין על הביצוע.
לי לרמן.
"knife makers don't make mistakes, they make smaller knives"
הלהב נראה מצויין, אני אשמח גם לקבל עוד מידע, הוא נעשה בהשחזה בלבד (סטוק רימובל) או שיש גם נפחות?
בכל מקרה סחטיין על הביצוע.
לי לרמן.
פסל, מחזק את ידיך, אני יודע כמה זמן, מחשבה וכוונה שתהייה מוכנה בזמן הושקעו בסכין הזו.
לי יש תערוכה קטנה של סכינים כאלו, זה לא מנחם, אבל עבורי התרופה לצער היתה להתחיל מיד אחת אחרת.
לי יש תערוכה קטנה של סכינים כאלו, זה לא מנחם, אבל עבורי התרופה לצער היתה להתחיל מיד אחת אחרת.
"החיים הם כמו אבן משחזת. אתה לבדך קובע אם הם ישפשפו אותך או ילטשו אותך."
לדעתי אתה צודק וזו תמיד התרופה (לא רק לגבי סכינים)
לקום מייד מהנפילה, ולהמשיך
לקום מייד מהנפילה, ולהמשיך
המציאות היא הזיה שנגרמת בגלל חוסר של אלכוהול בדם
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד